H&M home collection (+give away!)

HM-aprilandmay-101 HM-aprilandmay-104HM-aprilandmay-102 HM-aprilandmay-103  HM-aprilandmay-105 HM-aprilandmay-107 HM-aprilandmay-108

* this give away is closed *

 

Last week we got the chance to shoot the items of the H&M HOME collection.

Items of the current collection and the new items of autumn ’16 got presented during a press event and the day after was planned for us to photograph and show to you :)

The autumn collection is a contemporary mood of calm with tactile materials in natural shades. It’s like hitting the refresh button for your home, an edit of beautifully washed-out colours to give the feeling of wellness, while ceramics and wooden pieces have a handcrafted feel.
The pieces arrive in H&M Home stores and online worldwide from middle of June.

Are you also preparing a wish list with these great items? Cushions, candleholders, pots…We want them all.

And, good news :) you can win a H&M gift card with a value of 100€, all you have to do is leave a comment why you would like to win! We will announce the winner next week on our Facebook page.

 

Good luck! xoxo

 

 

 

 

There are 46 comments

 • Daphne says:

  My rooftop garden and terrace room still need some sphere…
  I love H&M so Make me a winner!

 • Tessa says:

  Afgelopen weekend in Lissabon dacht ik dat ik gek werd in de H&M Home winkel: ze hadden zooooveel moois en m’n koffer was dus veel te klein.. Hoe leuk zou het zijn als ik hier in Nederlands alsnog m’n koffertje kan volstoppen :-)

 • T / RAKO6 says:

  Very lovely cushions. Need to get some for my new house currently under construction! :)

 • Brigitte says:

  Love love lóve it! Wat een mooie collectie! Krijg meteen inspiratie! Voor de tuin, de eettafel, de woonkamer enzovoorts!! Zou met de 100€ meteen aan de slag gaan om een net zo fijne sfeer te creëeren als op de foto’s! Duimen maar!

 • lisa says:

  ’cause I’m currently moving and I do need some of these calm and refreshing interior items to feel comfortable and at ease in my new home. xx – lisa

 • Desiree says:

  H&M surprises me every season again with their inspirational, well-priced and fun home and kitchen accessories. Looking at your pictures of their new collection makes me want it all! Love the rustic natural look!!

 • Jannet says:

  Ben een nieuw leven begonnen, en hierin passen de prachtige woonspullen van H&M heel goed.

 • Aimee says:

  Ik wil mijn naam op een lootje! Mooi voor op mijn nieuwe balkon! <3

 • Lien says:

  Elke keer houdt mijn man zijn hart vast als hij me ziet thuis komen met een grote H&M tas. Maar hij moet toegeven, ons huis wordt er telkens nog een stukje gezelliger door! Heel graag dus!

 • Mathieu Paquette says:

  J’aimerais gagner car ma conjointe et moi achetons notre première maison cette année et on voudrait bien décorer avec goût! Nos revêtements sont justement très neutre et naturel donc ça tomberait bien! Ma garde-robe vient essentiellement du H&M et nous avons vraiment hâte que H&m maison arrive au Canada! En attendant on regarde April & May pour de l’inspiration majoritairement scandinave!

 • kelli says:

  i’d love to win! my daughter and i are in love with H&M and enjoy going there together!

 • James Rivas says:

  Hi April and May!

  I would love to use this for my first child due to be born in the next couple of months! Shapes and patterns are great for child development, and it would be amazing to contribute to such an amazing concept once he or she is born!

  Sincerely,
  James

 • Karin says:

  Ik heb een verhuizing naar mijn eerste eigen koophuis in het zicht, over ongeveer vier weken krijg ik de sleutel. Wat lijkt het me heerlijk om na weken klussen en maanden van sparen voor alles wat er bij komt kijken eens zonder na te denken geld uit te geven aan mooie interieuritems! Bij een nieuw huis, dat voelt als een nieuw begin hoop ik op een nieuwe woonstijl en dus woonshoppen!

 • brigitte says:

  Ik hou van zwart wit! Ik heb allerlei woonaccessoires van H&M home uit een collectie van 2 jaar geleden toen ik mijn eigen huisje kreeg. Nu hebben wij samen een huis en lijkt het me zo leuk om spullen te hebben die echt van ons zijn! Fingers crossed!

 • Hilgré says:

  Wat een prachtige foto’s en gave collectie! Er staat een mini makeover van mijn woonkamer op de planning, door middel van het aanpakken van de muren en het toevoegen van nieuwe accesoires. H&M heeft altijd fijne accesoires dus die 100 euro weet ik wel goed te besteden. Fingers crossed!

 • Kirsten Ginckels says:

  We hebben de afgelopen maanden enkele kamers in ons huis een nieuwe bestemming gegeven. Zo doet onze slaapkamer nu dienst als bureau en speelkamer in één. En de tweede verdieping hebben we omgetoverd tot een master bedroom uit onze dromen. Het witte kader is er al (witte bakstenen muur, witte houten vloer), nu de aankleding nog. En dan merk je dat je een beetje krap bij kas zit. Een H&M gift card zou dus erg welkom zijn. Fingers crossed!

 • Lily says:

  First my compliments for the great pictures! I love the H&m home collection and would love to win so I could decorate our garden and house a bit more.

 • Interieur says:

  I’d like to win because I love what H&M does !
  C

 • KarenL says:

  Wij zijn pas verhuisd, en ons huis kan nog wat inkleding gebruiken!

 • Sanne says:

  Love to win for so many reasons! For example to make these kind of beautifull pictures and to throw a garden party

 • Anita H. says:

  Moet ik hier gaan motiveren waarom ik die giftcard in de wacht wil slepen? H&M heeft enorm veel spullen die ik heel leuk / mooi / handig vind. Of het nu om kleding of interieurspullen gaat. By the way, de dekbedovertrekken van H&M zijn top.

 • Kathaina Ankea says:

  Hi April & May, i just came back from Stockholm (amazing city!). I absolutely loved it but now I need to give my Apartment the swedish make-over… Ikea is the perfect place to start that journey

 • Wendy says:

  After years of renovation our home is nearly done, so it’s now time for the finishing touches with fab accessories! I just love the H&M home line, so stylish and yet affordable. The new items are certainly lust-worthy (especially all that wood & concrete goodness), can’t wait to see them up close ‘n personal :-)

 • Tessa says:

  I really love the H&M home stuff! Great things to decorate your home on a budget. I’d use the gift card to buy some pillows etc for our balcony, these pics are truly inspiring! ;)

 • José says:

  Ooooohhh, wat een mooie dingen, vooral van hout en die beton-look :-)
  Wat een feestje zou het zijn om zomaar allemaal mooie spullen uit te mogen zoeken…..! We zijn druk bezig om plannen te maken voor het opknappen van onze badkamer (heel hard aan renovatie toe), dus het zou heel goed van pas komen!

 • Elisa says:

  I like H&M for leading the way towards more sustainable fashion. This home collection is a beautiful example of their sustainability efforts due to the use of natural materials, colours & textures. Loving it!

 • Lysanne says:

  Omdat mijn tuintje wel een upgrade kan gebruiken, zodat ik het gezellig kan maken voor veel mooie zomeravonden aan tafel met vrienden :)!

 • Oh wow, I can honestly say that I fell deep from the moment I started scrolling. I’m a big fan of a pure and raw interior, and that seems to be exactly what this collection is all about. Can’t wait to get my hands on as many of these pieces as possible. I love buying interior pieces. Whether they’re small decorative items, or big stools, chairs, tables, … I just can’t seem to stop.

 • Femke says:

  What a great styling, love the simplicity and the botanic feeling. Just starten 2 days ago with our garden and I love to style it with some H&M products.

 • Renate says:

  ooh, I’d love to go shopping for some nice new cushions and things for summer!

 • Ilse says:

  Because our palace to be (and terrace + garden) could really use these awesome items!

 • Lisa says:

  Amazing! After a few months of living together with my boyfriend, now I have to move to Amsterdam for my study for the next eight months :( gonna miss my boyfriend and our nice house! This giftcard will be perfect for making my small student room a home!

 • Sandra says:

  Who doesn’t want to win ? Such tasteful designs, I would love to add some of these items to my interior !

 • I’d like to win because I unfortunately have to live at my parents’ home. This beautiful collection can turn my boring bedroom into a cozy, stylish room. It makes my parents’ house feels like home. Surprisingly, nice items in the style that I like. Fingers crossed!

 • Rowena says:

  Love this New items ! I’m looking for a new look in my home, and can Really use some of the inspiration foto’s you showing :) Ik don’t have aan garden but love to have some nature items in my small appartment

 • Marloes says:

  Die wil ik graag winnen! Nadat ik vorig jaar een nieuwe start heb gemaakt staan er nu vooral nog ‘krijgertjes’ en ’2ehandsjes’ in huis…tijd om mijn personal touch toe te gaan voegen in mijn huisje

 • I would love to dress up my garden, it has just a small bistro table and two chairs. The beautiful tablewear in the new collection would definitely help get things started. Thanks for sharing!

  Vikki, xx
  http://www.styleandminimalism.com

 • Natascha says:

  Ik heb een heel nieuwe b&b in Voorburg (dichtbij Den Haag) zal ik daar onze kleine binnenplaats aankleden met leuke kussens van H&M of zal ik onze tuin thuis wat meer aankleden? Allebei leuk! / I have a brand new b&b in Voorburg (close The Hague) shall i decorate there our little patio or shall I bring them into my garden at home? Both will be nice! Love the pictures…

 • Cassandra says:

  Just got the keys to our new house and for the first time have an outside space to style. Would be amazing to have some H&M goodies to create an inviting cosy space to share with friends this summer! Cheers!

 • Zoë Hoornaert says:

  Mijn meter verhuurt al lange tijd twee appartementjes boven haar, terwijl zij de gelijkvloers van hetzelfde gebouw bewoont. Die twee appartementjes kunnen wel eens eens een nieuwe frisse look gebruiken voor de vakantiegangers aan de Belgische kust. Deze zomer heb ik haar beloofd om een handje toe te steken en alles er pinterest-proof uit te laten zien – in hoeverre het budget het toelaat natuurlijk. En laat die kussens nu eens net zijn wat alles wat zou opvrolijken. Trouwens: wat een geweldige snijplank ook!

 • Lynsey says:

  I love, love, love h&m. I always buy things for my twins from here including clothes and interiors would be nice to treat myself!

 • Janna says:

  As a student I don’t really have a budget, but I always want to purchase some more home-y items that will make my student apartment feel like it’s mine and add some cosyness – the give away would give me the opportunity to include more of my own taste and style to my place!

 • Lore says:

  Oehh, wat een leuke bloempotjes en kussentjes! Ik zou deze cadeaubon heel goed kunnen gebruiken ;) Mijn vriend en ik zijn een tijd terug verhuisd, binnenkort wordt een van de kamers omgetoverd in mijn persoonlijke oase. Aangezien mijn vriend zich totaal niet interesseert in interieur, vindt hij het nooit leuk als daar geld aan uitgeef. Met zo een bon zou ik toch meer dan genoeg kunnen halen om die kamer op te leuken :)

 • Larissa Wijker says:

  Na een flinke zoektocht naar een nieuw huis is het over een klein maandje eindelijk zover; we krijgen de sleutel van ons droomhuis. Eerst moeten we een maandje flink verbouwen en dan kunnen we erin :) Het lijkt me tof om met de H&M cadeaubon de puntjes op de i te zetten en het echt gezellig te maken.

 • Sasje says:

  volop bezig om de tuin te renoveren. Helaas blijft er geen budget over voor styling. Dus de bon zou van pas komen voor finishing touch.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>